Op zoek naar lieve mama’s!

Mijn naam is Rocco(38). Ik woon in Amsterdam West, ben momenteel single en val op mannen. Al jarenlang koester ik de wens om vader te worden.
Het opvoeden van een kind zie ik als een enorme verrijking in mijn leven en daarom ben ik actief op zoek naar een single hetero of lesbische vrouw of lesbisch stel met dezelfde wens.

Ik ben 19 jaar lang professioneel danser geweest en heb de wereld rond gereisd. 4 jaar geleden heb ik mijn eigen bedrijf in toerisme opgezet. Als gids/verhalenverteller laat ik mensen de magie en romantiek van de stad voelen.
Ik houd van goede gesprekken met vrienden, van samen gezellig eten, spelletjes doen en lange wandelingen maken in de natuur, zo ben ik een aantal jaren geleden vanuit Vezelay in Frankrijk naar Santiago gelopen.
Zorg voor de mensen om mijn heen vind ik belangrijk. Vorig jaar heb ik veel voor mijn moeder gezorgd die een ongeluk heeft gehad.

Ik kijk vooral uit naar gedeeld ouderschap, omdat ik het mijn kind gun om een goede hechting en liefdevolle relatie op te kunnen bouwen met beide biologische ouders. In onze communicatie en contact staat het kind altijd centraal en denken we in het belang van het kind.

Voor mij is het belangrijk dat het gevoel bij elkaar klopt. Dat we in grote lijnen hetzelfde denken over de opvoeding qua waarden en normen en elkaar daarin kunnen ondersteunen. We vertrouwen elkaar en kunnen elkaar daarom ook de ruimte geven om dit op onze eigen manier in te vullen. Ik zou graag de tijd nemen om elkaar echt goed te leren kennen zodat we een sterke basis leggen van vertrouwen als toekomstige ouders.

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten.

Rocco

Op zoek naar lieve mama’s!
Naam Rocco
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Op zoek naar lieve mama’s!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven