Op zoek naar jou

Hi mannen!

Wij, Lieke (28) en Josefien (30), zijn bijna tien jaar samen en getrouwd. We zijn, net als veel anderen hier, op zoek naar een man die ons kan helpen met onze kinderwens. We zijn echte familiemensen en zouden graag ons gezin willen uitbreiden met een kindje. Sinds kort hebben we een kat, waarop we onze opvoed-skills alvast kunnen oefenen.

We wonen in de buurt van Apeldoorn en zijn werkzaam als ergotherapeut en grafisch ontwerper. We genieten erg van films en series kijken, gaan er graag op uit als toerist in eigen- en buitenland en wagen zo nu en dan een dansje op de dansvloer (in niet-corona tijden natuurlijk). Daarnaast houden we van het uitvoeren van creatieve projecten in en om huis, uit eten gaan, nieuwe dingen uitproberen, in de natuur zijn en bordspelletjes doen. We worden blij van kleine dingen en vinden ervaringen belangrijker dan spullen.

We zijn op zoek naar een donor (max. 45 jaar) die geen opvoedrol gaat spelen, maar wel open staat voor contact met het kind. Eerlijkheid en een leuke klik vinden we erg belangrijk.
Spreekt onze oproep je aan, stuur ons dan een bericht, want dan komen we graag met jou in contact!

Op zoek naar jou
Naam Lieke en Josefien
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Op zoek naar jou

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven