Op zoek naar Indisch/Molukse donor

Hoi hoi,

We zijn een lesbisch koppel van 32 en 36 jaar oud en zijn hierbij op zoek naar een spermadonor van Indische/Molukse afkomst. De reden hiervan is omdat één van ons Molukse roots heeft. Het voelt niet helemaal comfortabel om onze zielen hier volledig bloot te geven, dus mocht je verdere vragen hebben stel ze dan gerust via een reactie.

Zien graag je reactie tegemoet!

Groeten,

Ellen & Roxanne

Op zoek naar Indisch/Molukse donor
Naam Ellen & Roxanne
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Op zoek naar Indisch/Molukse donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven