Op zoek naar homoman(nen) in de oriënterende fase

Hoi!

Graag kom ik in contact met mannen (homo, single of samen) die ook in de oriënterende fase zitten. Mijn doel voor nu is om van gedachten te wisselen en van anderen te leren, zodat mijn eigen gedachten over het co-ouderschap meer vorm kunnen krijgen. Ik zou graag elkaars vragen beantwoorden en elkaar inspireren.

Mijn naam is Nadine, 32 jaar en ik woon meer dan 10 jaar in het mooie Amsterdam. Anderen omschrijven mij als liefdevol, gezellig, geïnteresseerd, ruimdenkend, grappig (ja echt!) en creatief. Ik ben goed in communiceren (heb er mijn werk van gemaakt als arbeidspsycholoog); een open boek, tactvol en tegelijkertijd niet bang om zaken te benoemen.

Mijn vrije tijd besteed ik met vrienden en familie, etentjes, spelletjesavonden, leuke weekendjes, wandelingen en af en toe een concert of musea. Ik hou enorm van yoga, koken en de natuur. Enkele waarden die belangrijk voor mij zijn: verbondenheid, autonomie, echtheid, avontuur en plezier.

Wanneer mijn gedachten meer vorm hebben gekregen, zou ik graag gaandeweg een mooie vriendschap opbouwen. Een periode waarin we de tijd nemen elkaar te leren kennen door koffiedates, wandelingen, borrels, weekendjes weg en aandacht voor elkaar. Mijn wens is dat er een kindje geboren wordt uit lieve vriendschap (ter indicatie geef ik een voorlopig tijdspad van 2-3 jaar). De woorden die steeds terugkomen in mijn gedachten, zijn overvloed en samenwerken. Overvloed en samenwerken in liefde, zorg, tijd, aandacht en middelen om er te kunnen zijn voor het kindje. Daarnaast tijd en ruimte voor onze eigen levens. Met als terugwerkende kracht dat het ons betere ouders maakt.

Ik zou nog veel meer kunnen schrijven, maar veel liever nog leer ik je/jullie kennen, wanneer bovenstaande iets in je raakt. Ik hoop tot gauw!

Veel liefs, Nadine.

Op zoek naar homoman(nen) in de oriënterende fase
Naam Nadine
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Homo man alleen, Mannenstel
Onze wens Co-ouderschap, Oriënterend
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Op zoek naar homoman(nen) in de oriënterende fase

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven