Op zoek naar gezinsgeluk door ruildonatie/donor/donor +

Hallo mede-zoekgenoten,

Even voorstellen: wij zijn een blij stel uit Midden-Nederland, N van 43 en K van 41. We zijn inmiddels tien jaar samen en heb die jaren gevuld met sporten, werken, reizen en de katten knuffelen. De afgelopen vier jaar hebben we geprobeerd een kindje te krijgen. Helaas is dit niet gelukt.

En als het niet lukt, wat willen we dan? Dan willen we eiceldonatie. Na veel praten en denken kwamen we er op uit dat we het liefst willen dat we niet alleen onze kinderwens, maar ook die van een ander kunnen vervullen.

Een ruildonatie lijkt ons fantastisch. Een eicel voor ons en sperma voor jou/jullie. Voor onszelf, voor jou of jullie en wie weet ook voor de toekomst van de kinderen. We zijn niet op zoek naar co-ouderschap, maar contact houden met elkaar en de kinderen lijkt ons heel mooi!

Ben jij/zijn jullie geïnteresseerd, dan horen we dat heel graag!

Liefs N en K.

Op zoek naar gezinsgeluk door ruildonatie/donor/donor +
Naam N en K
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Eiceldonor

Oproep

Op zoek naar gezinsgeluk door ruildonatie/donor/donor +

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven