Op zoek naar een Vlaamse gekende zaaddonor, zonder vaderrol, voor behandeling via het ziekenhuis.

Vlaamse spermadonor gezocht, die bewust geen opvoedende rol wilt opnemen, maar wel open staat voor contact op vraag van het kind. Je bent tussen 35 en 50 jaar.
Je hebt geen kinderwens (meer), maar je wilt graag een alleenstaande vrouw (die geen anonieme donatie wilt) helpen met haar kinderwens.
De bevruchting gebeurt in een Belgisch ziekenhuis, na een gesprek met de arts en een psycholoog, bloedonderzoek, zaadonderzoek en het officieel afstand doen van je rechten en plichten ten aanzien van het kind.
Wij zoeken vooraf samen uit of we op dezelfde golflengte zitten in
Dit verhaal en je bent bereid een beeld te geven van je interesses, persoonlijkheid en (familiale) achtergrond.
Ik kies er bewust voor om vanaf het begin volledig open te zijn naar mijn kind toe over de donorconceptie en het kind de kans te geven te weten wie doneerde.
Stuur gerust eventuele vragen en je motivatie door.
Bedankt!
Lali

Op zoek naar een Vlaamse gekende zaaddonor, zonder vaderrol, voor behandeling via het ziekenhuis.
Naam Lali
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen
Mijn wens Donor
Provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen

Oproep

Op zoek naar een Vlaamse gekende zaaddonor, zonder vaderrol, voor behandeling via het ziekenhuis.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven