op zoek naar een lieve betrouwbare Donor

Hallo!
leuk dat je de tijd neemt om ons bericht te lezen.

Wij zijn Sylvia(24) en Sharon (26) en hebben samen een grote kinderwens. We zijn al een tijdje samen en sinds Juni dit jaar zijn we in het huwelijks bootje gestapt. We zijn woonachtig in een leuk plaatsje in Zeeland. Naast het werk gaan we in het dagelijks leven er graag op uit, dat varieert tussen een avondje naar de film of met mooi weer op het terras genieten van een hapje en een drankje naast de liefde voor elkaar hebben we samen nog een liefde en dat is ons kleine hondje Snoopy.

Vanaf het begin dit jaar zijn we bezig met onze kinderwens. We hebben verschillende afspraken gehad met mannen die helaas toch midden in ons traject van zelf inseminatie (potje/spuitje) zijn gestopt omdat ze het via de natuurlijke manier wilde doen. Daar staan wij niet voor open!!

Ben jij wel die lieve betrouwbare donor die ons wilt helpen met onze grootste wens lees dan snel verder wij zijn op zoek naar iemand waar mee het echt matcht. Ondanks dat we niet op zoek zijn naar co-ouderschap/ een actieve vader rol is het wel een avontuur wat je samen aan gaat. Mocht er een zwangerschap ontstaan, zou het leuk zijn als ons kindje wat ouder is en hij/zij met vragen komt we kunnen vertellen waar haar/zijn Roots vandaan komen dit gaat natuurlijk in overleg met de donor en in hoe het contact zal verlopen valt veel te bespreken. Beide hebben wij de wens om een kindje te dragen en het zou leuk zijn als dat na een aantal jaar van dezelfde donor komt. Maar dat is voor ons niet noodzakelijk. Mocht er een goede klik zijn en dit avontuur samen aan gaan willen wij voor onze veiligheid en de veiligheid van de donor een contract op stellen waarin bepaalde zaken duidelijk zijn.
indien de donor zelf nog geen (donor) kinderen heeft, zou een zaad onderzoek ook wel gewenst zijn het kindje zal opgroeien in een veilige stabiele omgeving met aan liefde geen gebrek

Wat misschien handig is om te weten is dat we beide (nog) niet beschikken over een rijbewijs wij vinden het niet erg om ergens tussen in af te spreken voor een kennismaking maar de inseminatie doen we het liefste bij ons thuis mocht dit geen probleem zijn voor jou om onze kant op te komen
vergoeden wij graag jou reiskosten

Spreekt ons profiel jou aan?!
stuur ons gerust een bericht en een foto
wie weet ontstaat er een goede match

liefs,
Sylvia & Sharon

op zoek naar een lieve betrouwbare Donor
Naam Sylvia&Sharon
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

op zoek naar een lieve betrouwbare Donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven