Op zoek naar een donor/donor plus/co-ouderschap

Hallo!

Na een aantal jaar met dit idee te hebben rondgelopen, heb ik de stap genomen om op deze manier te proberen mijn kinderwens te verwezenlijken.

Als het aan mij had gelegen was ik 10 jaar geleden al moeder geworden, maar tot op heden heb ik niet de liefde en de gemeenschappelijke wens voor een gezin in een persoon kunnen vinden.

Een paar maanden geleden heb ik mijn studio in de Pijp ingeruild voor ruim appartement in Zuidoost. Ik heb een leuke en stabiele baan, financieel alles op orde en een grote en warme kring lieve mensen om mij heen die mij volledig steunen in mijn wens om moeder te worden.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrienden, in de natuur, ik ben gek op koken en lekker eten. Ik loop regelmatig hard en heb sinds kort paardrijden ontdekt. Ik heb een goed gevoel voor humor (al zeg ik het zelf), ben progressief en verbreed graag mijn horizon.

Ik heb een goed voorbeeld gehad; 35 jaar geleden bevond mijn moeder zich in dezelfde situatie en is zij de meest fantastische moeder geworden die ik mij kan wensen. Ik ben altijd heel blij geweest dat ik weet wie mijn vader is. Ook al was het contact summier, het is fijn om te weten van wie ik mijn ogen, liefde voor dieren en (af en toe) rebelsheid heb.

Ik ben op zoek naar een bekende donor, donor plus of co-ouderschap met een homoseksuele man alleen of homo stel. Co-ouderschap leek mij lange tijd lastig omdat het mij heel moeilijk lijkt om mijn kind een deel van de week te moeten missen, vooral als het nog heel jong is. Ik zie er echter wel de toegevoegde waarde van in en gun het vaderschap ook echt aan iemand die net zo’n sterke wens heeft als ik. Ik gun mijn kind die lieve vader die ik zelf gemist heb. Ik ben echter wel op zoek naar een constructie waarbij de vader er ok mee is dat het kind (zeker zolang het zich nog niet kan uitdrukken) voornamelijk bij mij thuis slaapt en het contact regelmatig in mijn bijzijn is. Als we een goede klik hebben is dat denk ik vooral heel erg gezellig!

Op zoek naar een donor/donor plus/co-ouderschap
Naam Anna
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Op zoek naar een donor/donor plus/co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven