Op zoek naar een donor…

Ondernemend, sociaal en gezellig. Een aantal kenmerken die ons beschrijven. Wij zijn Sevda en Nadia en respectievelijk 29 en 28 jaar oud. We wonen samen met onze hond Moes in een woonboerderij in een dorpje in het Zuid-Oosten van Groningen. Daarnaast hebben we een aantal kippen en een boerderijkat.

Wij brengen graag tijd door met onze vrienden en familie, het liefst met een lekker hapje en drankje erbij. We houden van klussen (in een tuinbroek :)) en van de natuur. Wij zijn hoogopgeleid en hebben beide een goede baan.

Wij missen nog één ding in ons leven en dat is een kleintje van ons samen. Wij zoeken daarom een donor die betrokken wil zijn in het leven van de kleine. Wij nemen de zorg voor de kleine op ons, maar willen graag dat het kindje ook zijn vader(s) leert kennen, jullie af en toe iets leuks gaan doen of dat de kleine eens bij je/jullie komt logeren.

We vinden het belangrijk om jou of jullie goed te leren kennen en aan een vriendschap te bouwen voordat we samen zo’n belangrijke stap in ons leven maken. We willen daar graag uitgebreid de tijd voor nemen. We zijn erg benieuwd naar jou of jullie en hopen snel iets van jou/jullie te lezen.

Op zoek naar een donor…
Naam Sevda en Nadia
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel

Oproep

Op zoek naar een donor…

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven