Op zoek naar covaders/vader in Amsterdam (en wie weet in Rotterdam/Middelburg)

Beste Wensvaders,

Al een tijdje ben ik op zoek naar een covader/vaders. Eerder dacht ik het alleen te kunnen, en had ik een donor voor ogen. Maar ik denk dat meer liefhebbende steunende ouders, andere perspectieven en minder stress een beter idee is. Ik ben Maud, 40 jaar, geen partner. Ik woon met veel eigen ruimte in een woongroep in Amsterdam, in een erg fijne constellatie van mensen. We wonen met z’n vijven en ik kan met allemaal goed opschieten. We genieten van elkaars samenzijn, en alles gaat erg automatisch. We laten elkaar ons gang gaan, maar eten vaak spontaan samen, hebben goeie gesprekken tijdens ontbijtjes in het weekend, delen een auto, en klussen regelmatig. Ik heb het vaak met mijn huisgenoten over mijn wens, en hoe het zou zijn als hier een kind zou kunnen gaan rondlopen. Hun reactie varieert van een ondersteunend geluid maar met enigszins angstig ogen, tot ronduit enthousiast. Ik werk drie dagen in de week als coördinator in de psychiatrie. Doe zeer langzaam een studie psychologie, zing in een koor, en ben deel van boekenclubs.

Ik verlang ernaar om opvoeder en deelgenoot te zijn van een opgroeiend mens, met alle moeilijkheden die erbij komen kijken, ik wil liefhebben als een moeder, ik wil een gezin zijn. Als ik met mijn neefje en nichtje ben, of met kinderen van vrienden dan geniet ik van hun speelsheid, oprechtheid, hun onderzoeken, hun grijpgrage handjes die je neus pakken, je haar, je handen. Hun duidelijke willen, directe uiten, heldere vragen. De gekke regels die er kunnen ontstaan, het spelen, de denkvrijheid.

Wat ik hoop dat deze brief teweegbrengt, is dat wij elkaar leren kennen en dat we oprecht van elkaar gaan vinden dat we, zo ver als dat kan goede ouders zullen zijn. Daarna, hoop ik dat we een soort dorp kunnen gaan vormen. In ons dorp wonen wij niet al te ver van elkaar, en delen wij de zorg voor ons kind, het liefst zo gelijk mogelijk. zoeken we actief naar andere leden van het dorp, zoals surrogaat zusjes, broertjes, ooms, tantes, opa’s en oma’s. Ik denk dat met het idee van een dorp in ons hoofd we een gezonde situatie voor het kind kunnen vormen. In ons dorp zullen we vaak samen eten, zo goed mogelijk communiceren, en zal het kind, voelen dat we elkaar steunen, ook al zijn we het niet de hele tijd met elkaar eens. In dit dorp hoop ik ook dat we elkaar kunnen versterken en we elkaar kunnen helpen te navigeren met onze onbewuste werelden waar de angsten en onzekerheden zijn die we nog niet onder ogen hebben durven zien, zodanig dat het kind zich er niet te veel mee bezig hoeft te houden. Ik heb nu het beeld dat dat dorp in Amsterdam, maar het kan ook in Rotterdam of Middelburg zijn.

Laat me weten of we een match zijn. Ik maak graag kennis met je/jullie.

Groeten,

Maud

Op zoek naar covaders/vader in Amsterdam (en wie weet in Rotterdam/Middelburg)
Naam Maud
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Middelburg, Rotterdam
Provincie Noord-Holland, Zeeland, Zuid-Holland

Oproep

Op zoek naar covaders/vader in Amsterdam (en wie weet in Rotterdam/Middelburg)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven