Onze vraag aan jou: Wil jij de donor van ons baby mensje worden?

Hi,

Wat mooi dat je tijd neemt om deze site te bezoeken en onze oproep leest…

Mogen we je meenemen in onze persoonlijke reis die ons tot nu toe naar ‘bestemming onbekend’ heeft bracht… En hoe we er toe komen om jou mee op reis te vragen naar bestemming bekend, een baby mensje!

Wij zijn twee vrouwen (provincie Utrecht) met inmiddels een lang gekoesterde wens.. We willen heel graag samen (met hulp van jou) een baby mensje op de wereld zetten!

We dachten eind 2018 met thuis inseminatie te starten , laagdrempelig sprak ons daarin erg aan, helaas bleek dat voor ons niet mogelijk. Twee operaties volgde en mentaal een deuk of de babywens nog wel voor ons weggelegd zou zijn, ook gezien leeftijd (40 en Corona) een rol spelen. Medisch gezien is thuis inseminatie niet mogelijk, de baby wens wel!

Onze vraag aan jou: Wil jij de donor van ons baby mensje worden?

We leren je graag beter kennen! En jij ons ook, gaan we vanuit..
We zijn benieuwd wat jouw overtuiging is om donor ©+ te willen worden van ons baby mensje, vertel..
Onze reis kan alleen d.m.v. IVF in het ziekenhuis (provincie Gelderland) plaatsvinden, we beseffen dat we hierin ‘anders’ vragen dan een thuis inseminatie…
We willen graag jouw reiskosten e.a. onkosten die je maakt in het ziekenhuis vergoeden, geen probleem…
En een contract opstellen op onze kosten geeft een ieder helderheid!

Onze vraag aan jou: Wil jij de donor van ons baby mensje worden?
Naam A & R
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Onze vraag aan jou: Wil jij de donor van ons baby mensje worden?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven