Ondernemende, zorgzame vrouw (36) zoekt wensvader(s) voor co-ouderschap.

Dag wensvader(s),

Na jarenlang genoten te hebben van het onbezorgde vrije leven in de stad ben ik klaar voor het moederschap. Het sterke gevoel helemaal klaar te zijn om de verantwoordelijkheid van je leven te willen dragen.

Het co-ouderschap is voor mij een ideale manier om samen een kind op te voeden.
Een manier waarbij er uitgebreid de tijd wordt genomen om elkaar te leren kennen en te bepalen of je met elkaar een verbintenis voor het leven durft aan te gaan. Ik vind het belangrijk dat de vader(s) een rol speelt binnen het leven van een kind. Hoe dit er praktisch uit komt te zien bepalen we samen.

Normen en waarden staan voor mij centraal in de manier waarop ik mijn leven leid en ik vind het dan ook heel belangrijk om dit door te voeren in de gezamenlijke opvoeding van het kind. Naast liefde en geborgenheid zou ik mijn kind graag o.a. eerlijkheid, rechtvaardigheid, discipline, zelfredzaamheid, doorzettingsvermogen en zorgzaamheid willen meegeven.

Daarnaast vind ik een gezonde levensstijl belangrijk. Ik vind dat je als fitte moeder (zowel fysiek als mentaal) je kind veel meer te bieden hebt. Zelf houd ik erg van wandelen in de natuur, hardlopen en wielrennen. Ook hecht ik veel waarde aan zelfreflectie/persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mijn eigen leven helemaal op de rit en verwacht dit ook van de co-ouder(s).

In het dagelijkse leven werk ik als manager en coach binnen de tech industrie in Amsterdam. Ik woon ook in de buurt van Amsterdam. Qua karakter kun je mij het beste omschrijven als georganiseerd, nuchter, recht voor d’r raap en avontuurlijk.

Mocht je dit bericht aanspreken dan lijkt het me erg leuk om in contact te komen.

Groet,
Mireille

Ondernemende, zorgzame vrouw (36) zoekt wensvader(s) voor co-ouderschap.
Naam Mireille
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Ondernemende, zorgzame vrouw (36) zoekt wensvader(s) voor co-ouderschap.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven