Nog meer gezinsgeluk

Hallo lieve wensmama of wensmama`s,
Ik ben 44 jaar oud en woon in Rotterdam. Samen met mijn man heb ik al een kind, 6 jaar oud, met een bevriende vrouwenstel.
Het duurde vele jaren voordat onze dochter arriveerde. Uiteindelijk is het gelukt en zijn we erg blij dat we haar in ons leven hebben. We hebben één papadag per week. In de loop van de tijd is er nog een papaweekend per maand en een korte vakantie per jaar bijgekomen. Op spontane basis doen we ook dingen samen.
Van een vraag aan mijn man over het zijn van een donorvader, heeft zich een actieve sociale vaderrol ontwikkeld. Ik voel me ook 100% als een vader en ook onze dochter maakt geen verschil.
Na een lange tijd waarin we een langeafstandsrelatie hadden die onze verdere gezinsplanning in de weg stond, wonen we eindelijk samen in Rotterdam. We wensen ons nu nog meer gezinsgeluk en willen graag een tweede kind begeleiden op zijn weg in het leven. Deze keer wil ik de biologische vader zijn. We willen graag een co-ouderschap-model afspreken. Hoe dat precies eruit ziet, kunnen we samen bedenken.
In onze ervaring is het belangrijkste om tijd samen met het kind door te brengen en daardoor een band te ontwikkelen.
We houden van cultuur, sport en reizen. We hebben familie in Duitsland en Australië en zijn net zo dol op het strand als op het verkennen van steden of wandelen in de natuur.
Als jij of jullie ons willen leren kennen, komen wij graag in contact.
Hartelijke groeten,
De wenspapa’s uit Rotterdam

Nog meer gezinsgeluk
Naam Jan en Bart
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Rotterdam
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Nog meer gezinsgeluk

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven