Niets liever dan een kind

Lieve wensmoeders,

Een eigen huisje, boompje, beestje… En een gezin met kinderen… Helaas geldt dit laatste niet voor mij. Ik ben een biseksuele man van 35 jaar die niet de ware heeft gevonden waarmee ik de liefde kan delen en om dat liefdevolle gezin (op den duur) mee te stichten. Maar ik weet al lang dat ik nog maar een ding wil en dat is dolgraag vader worden en het verlangen naar een kindje is op dit moment intens.

Ik ben een grote kindervriend. Dit merk ik bijvoorbeeld ook op de scoutinggroep waar ik activiteiten en kampen organiseer voor kinderen. Het geeft zowel de kinderen als mijzelf veel plezier dat de kinderen genieten. Toen ik nog student was en bij mensen inwoonde die twee kinderen hadden van 3 en 6 jaar, zagen zij mij als een grote broer en bonuspappa. Inmiddels hebben meerdere mensen uit mijn omgeving deze stap zelf ook zet en zijn dolgelukkig. Deze mooie alternatieve route triggerde mij en wilde ik zelf toch ook!

Ik heb mijn leven goed op orde en geniet van het leven. Ik ben geboren in de provincie Utrecht en woon nu met veel plezier tussen Amsterdam en Utrecht. Ik ben 1,75 meter lang en heb een slank postuur. Ik heb donkerblond haar en blauwe ogen. Verder ben ik zorgzaam, sociaal en heb een goede band met mijn omgeving. Ik ben gezond. Ik heb mijn zaad laten controleren bij een IVF-poli en de concentratie, volume, beweeglijkheid waren goed. Ik heb een auto, heb nooit gerookt en drink bijna nooit.  Ik houd van goed gezelschap. Ik heb een goed betaalde baan in de zorg.

Ik heb mij hier heel erg lang in verdiept en hier lang over nagedacht, want deze stap is nogal wat. Wat dacht je van de nachtrust die dan weg is of vaak meningsverschillen tussen broer en zus. Maar ik wil deze o zo lange gekoesterde wens nu omzetten in concrete acties. Ik zoek dan ook een vrouw/vrouwenkoppel die ook graag kinderen wil en het co-ouderschap met mij wil delen. Ik vind co-ouderschap in het belang voor een kind erg belangrijk, dat het kind hecht aan zowel de moeder als de vader. Ik gun het kind ook echt een moeder. Hiervoor is een goede klik en vertrouwen tussen vader en moeder essentieel. Daarom neem ik graag de tijd die nodig is om elkaar te leren kennen en te ontdekken. De praktische invulling van co-ouderschap is bespreekbaar.

Indien dit je aanspreekt, je interesse hebt, iemand kent die hierin mogelijk interesse heeft, of vragen hebt, mail mij dan gerust. Ik kijk uit naar je/jullie bericht.

Niets liever dan een kind
Naam Wensvader2
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Niets liever dan een kind

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven