Moeder met grote kinderwens op zoek naar co-ouderschap in Den Haag

Graag zou ik in contact komen met een man(nenstel), waarmee ik de visie op ouderschap kan delen en op basis van een mooie vriendschap kan bouwen naar een fijn co-ouderschap gezin.

Met al 2 dochters in co-ouderschap ben ik gebonden aan Den Haag. Ik weet wat ik belangrijk vind, waar ik voor sta en wat mijn visie op ouderschap is; bewust en natuurlijk ouderschap, veilige hechting, zelfstandigheid en communicatie vormen voor mij de basis.

Sturen jullie of stuur jij me een berichtje zodat ik mezelf voor kan stellen, we kennis kunnen maken en ik mijn huidige situatie en kinderwens persoonlijk kan toelichten? Dat voelt voor mij prettiger dan openbaar.

Liefs, Sanne

Moeder met grote kinderwens op zoek naar co-ouderschap in Den Haag
Naam Sanne
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Den Haag
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Moeder met grote kinderwens op zoek naar co-ouderschap in Den Haag

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven