Meneer ‘van de zaadjes’ gezocht; leuk vrouwenstel zoekt donor

Hallo lieve man(nen),
laten we voorop stellen hoe bijzonder wij het vinden dat jij overweegt om iemand anders te helpen met zo’n dierbare wens. Alleen al voor dat gegeven is een kleine staande ovatie volgens ons wel op z’n plek.

Wie zijn wij: wij zijn twee vrouwen van 33 en 34 jaar oud, net verhuisd van het bruisende Amsterdam naar een leuk jaren-30 huis in Utrecht, werkzaam als relatiemanager in de financiele sector en als projectmanager voor een non-profit organisatie. Dol op: lekker koken, eten met vrienden, fikkie stoken, reizen, festivals, wintersport, lange wandelingen in het bos met onze stuiterbal pup , spelletjes spelen en goede gesprekken bij een mooi glas wijn.

We zijn nu 4 jaar samen, vullen elkaar echt fantastisch aan en zijn helemaal klaar voor de volgende stap in ons leven. Wij zijn daarom op zoek naar een loyale en betrouwbare donor die het ons van harte gunt om onze kinderwens in vervulling te laten gaan. We willen heel graag ons eigen gezin en zijn dus niet op zoek naar co-ouderschap maar naar een donor die enige betrokkenheid heeft maar niet de rol van opvoeder.

Voel jij je aangesproken, dan zouden wij het super leuk vinden om kennis te maken en samen te verkennen wat voor beide partijen goed voelt. Dat vinden we het allerbelangrijkst.

We kijken uit naar je reactie
Liefs

Meneer ‘van de zaadjes’ gezocht; leuk vrouwenstel zoekt donor
Naam June en Sofie
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Meneer ‘van de zaadjes’ gezocht; leuk vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven