Melanie en Deborah zoeken een donor

Wij zijn Melanie (30 jaar oud) en Deborah (24 jaar oud),

We zijn een koppel uit België en we zijn inmiddels ander half jaar samen. Het is onze droom om mama’s te worden. We werken beide fulltime. Melanie als administratief medewerker en Deborah als jurist. We staan erom bekend dat we optimistisch en vrolijk zijn. We zijn enorm sociaal en leggen gemakkelijk contact. Dit zijn ook eigenschappen die we in onze donor zoeken. We willen 2 of 3 kindjes van dezelfde donor.

Het is niet de bedoeling dat de donor in de picture is, maar we willen ook geen anonieme donor. Als ons kindje ooit zijn biologische vader wilt leren kennen, willen we hem of haar deze mogelijkheid kunnen geven. We kunnen nog even samen kijken hoe we dit vorm willen geven. We staan vooral erg open voor het gesprek en de mogelijkheden.

Stuur ons zeker een e-mail bij interesse! Groetjes, Melanie en Deborah

Melanie en Deborah zoeken een donor
Naam Melanie en Deborah
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Vrouwenstel
Onze wens Donor

Oproep

Melanie en Deborah zoeken een donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven