Medeouders in Wageningen (harde eis) gezocht

Ik ben sinds kort alleen staand en heb een dochter van 7. Mijn kinderwens was met een kind nog niet klaar, die van de vader van mijn dochter helaas wel.
Nu we niet meer bij elkaar zijn, zoek ik mensen (minimaal een met zaad is handig :D) om deze kinderwens mee te onderzoeken.
Ik vind het belangrijk dat jij of jullie in Wageningen of de eromheen liggende plaatsen wonen dat ons kind gemakkelijk toegang heeft tot alle ouders, ook later op schooldagen. Ik zelf heb geen eigen auto.
Nu was het handig geweest wanneer ik eerst andere oproepen had gelezen, dan wist ik wat ik minimaal moet vertellen…
Het lijkt me fijn om elkaar eerst te leren kennen en uit het stranden van de relatie met de vader van mijn dochter heb ik geleerd dat het belangrijk is om dezelfde taal te praten. Dat betekent dat jullie ook geïnteresseerd zijn of open voor persoonlijke ontwikkeling (je komt jezelf namelijk flink tegen in het ouderschap), verbindende communicatie en onvoorwaardelijk ouderschap en bereid zijn om samen te kijken of we alles “normaal “ moeten doen of onze eigen weg kiezen.
Over mij : oorspronkelijk uit Duitsland, thuis in Wageningen, ZZPer in de culturele sector, wil graag dat we samen voor onze baby zijn.
Ik houd van…de mensen om me heen en hun verhalen, lezen, de natuur (kan bij. vogels aan hun zang herkennen), partneracrobatiek en dansimprovisatie, mijn werk, voedsel (bereiden en opeten), nieuwe ervaringen.
Ik ben chaotisch, slecht in tijdsmanagement, wel goed in organiseren, verbinden en ideeën verzinnen, redelijk extrovert, gevoelig en ik praat veel.
En nu ben ik benieuwd wie ik tegen ga komen 🙂

Medeouders in Wageningen (harde eis) gezocht
Naam Franka
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Ede
Provincie Gelderland

Oproep

Medeouders in Wageningen (harde eis) gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven