Mannenstel (Zuid-Limburg) zoekt co-ouderschap

Hallo lieve wensmoeder(s)! Wij zijn een homo-koppel (27 & 31) uit Zuid-Limburg opzoek naar co-ouderschap.

Ons avontuur vol liefde en geluk begon 4 jaar geleden via een hele originele online date. Sinds 3,5 jaar wonen we samen en hebben we met z’n tweeën menig (letterlijk) wereldse avonturen beleeft met als hoogtepunten oa. een reis door Amerika en het onlangs samen kopen en verbouwen van ons eerste huis.

Nadat C. mij op 01-01-2021 om middernacht tijdens een vuurwerkshow ten huwelijk vroeg zijn we nu de weg ingeslagen om onze allerlaatste grootste wens in vervulling te laten gaan. En dat is; ons gezin compleet.

In het dagelijkse leven maakt C. (samen met zijn familie en collega’s) de lekkerste pannenkoeken van Zuid-Limburg in zijn eigen restaurant en ben ik werkzaam in de ICT met oa. mijn eigen bedrijf in webdesign en grafische vormgeving. Vrije tijd besteden we het liefst met vrienden en familie, wandelen met onze twee hondjes, wielrennen, koken en het kijken van autoprogramma’s.

Meer weten? Stuur ons gerust een bericht. We kijken uit naar een nadere kennismaking!

Gr,
C&G

Mannenstel (Zuid-Limburg) zoekt co-ouderschap
Naam C&G
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Heerlen, Maastricht, Roermond, Sittard-Geleen, Venlo
Provincie Limburg (NL)

Oproep

Mannenstel (Zuid-Limburg) zoekt co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven