Mannenstel zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap

Hallo,

Graag komen wij in contact met vrouwen (single, samen, hetero of lesbisch) die net als ons een kinderwens hebben en dit samen in co-ouderschap of een andere vorm willen verwezenlijken.

Wij zijn 2 mannen (beiden 35 jaar oud) en wonen in Limburg. We zijn sinds 5 jaar een gelukkig stel en voldoen samen met onze hond aan het ´Huisje Boompje Beestje´ principe. Desondanks voelt dit voor ons niet compleet en hebben al langere tijd een kinderwens. Onze vrije tijd besteden wij graag sociaal, houden van lekker koken (al héél veel nieuwe recepten geprobeerd in deze lockdown) , wandelingen met onze viervoeter en met mooi weer een leuke rit op onze motoren.

Als personen staan wij nuchter, onafhankelijk en open in het leven. Eerlijkheid, betrouwbaarheid, zorgzaam, respect en natuurlijk plezier is voor ons erg belangrijk.

Spreekt dit jou of jullie aan? Dan komen wij graag met elkaar in contact voor een verdere kennismaking!

PS: Niet geschoten is altijd mis 😉

Mannenstel zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap
Naam M & J
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Eindhoven, Maastricht, Roermond, Sittard-Geleen, Hasselt
Provincie Limburg (NL), Noord-Brabant, Limburg (B)

Oproep

Mannenstel zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven