Mannenstel zoekt vrouwenstel voor co-ouderschap in Amsterdam

Hallo!

Wij zijn een stel van 33 en 35 jaar en zijn inmiddels ruim 10 jaar samen. We hebben elkaar tijdens onze studententijd in Utrecht leren kennen maar hebben inmiddels 7 jaar geleden besloten om een huis in Amsterdam te kopen, waar we nog steeds met veel plezier wonen.

We hebben beiden een fijne baan; de een als arts, de ander in een managementfunctie bij de gemeente Amsterdam, maar belangrijker vinden we een gezonde balans tussen werk en vrije tijd. In onze vrije tijd zijn we meestal sportief (sportschool, crossfit, squash, wandelen) of sociaal bezig (festival, terras/borrelen met vrienden). Daarnaast houden we allebei enorm van reizen, dus dit proberen we zo vaak mogelijk te doen. Stedentrips zijn onze favoriet, waarbij we graag naar musea gaan of ons nerderig verdiepen in de architectuur en geschiedenis van bepaalde plekken.

Door de jaren heen is onze relatie steeds sterker gegroeid en daarmee ook het idee dat we graag kinderen zouden willen, waarbij we het liefst allebei een keer biologisch vader zouden willen worden. We hopen via deze weg een leuk, gezellig vrouwenstel te vinden, waarbij we een goede klik het meest belangrijk vinden. We zien als ideaalbeeld een co-ouderschapsconstructie voor ons, maar de precieze invulling bedenken we graag in onderling overleg.

We hopen iets van jullie te horen!

Mannenstel zoekt vrouwenstel voor co-ouderschap in Amsterdam
Naam M + R
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Mannenstel zoekt vrouwenstel voor co-ouderschap in Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven