Mannenstel zoekt vrouw(en) voor co-ouderschap in Amsterdam/Rotterdam

Hallo allemaal,

Wij zijn Alejo en Mike, twee jongens van 34 met een kinderwens. Na een informatiebijeenkomst bij Meer dan Gewenst zijn we enthousiast geworden over co-ouderschap. We zijn nu op zoek naar een of twee leuke vrouw(en) om samen een kind op te voeden.

Kort over ons: We zijn een kleurrijke koppel. Alejo is zuid-amerikaans en woont al 14 jaar in Nederland. Mike is in Sri Lanka geboren maar in Nederland opgegroeid. We zijn inmiddels al meer dan 12 jaar samen en wonen sinds 5 jaar in Amsterdam. Alejo werkt als ingenieur bij een innovatief windmolenbedrijf. Hij is altijd in voor een sportieve activiteit. Van kitesurfen tot wielrennen en van tennissen tot yoga. Mike heeft bouwkunde gestudeerd en partner bij een studio in Rotterdam. Hij houdt ervan om naar het musea te gaan, lekker te koken, te klussen, hard te lopen en natuurlijk bier drinken met vrienden.

Het lijkt ons leuk om in contact te komen met een of twee vrouw(en) van ongeveer onze leeftijd om op een vriendschappelijke manier samen een kind op te voeden. Een 50-50 constructie is ons uitgangspunt, maar we staan ook open voor een andere verdeling of structuur. We wonen weliswaar in Amsterdam, maar zijn ook vaak in Rotterdam te vinden en zien onszelf daar ook wel wonen. Dus kom je uit de regio Amsterdam of Rotterdam en lijkt het jou/jullie leuk een keer kennis te maken met een biertje of wijntje online; (of in de kroeg zodra het weer kan) neem dan contact met ons op!

Mannenstel zoekt vrouw(en) voor co-ouderschap in Amsterdam/Rotterdam
Naam Mike
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Rotterdam
Provincie Noord-Holland, Zuid-Holland

Oproep

Mannenstel zoekt vrouw(en) voor co-ouderschap in Amsterdam/Rotterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven