Mannenstel zoekt vrouw in omgeving Arnhem

Ik ben Patrick(42). Ik ben Moluks/Nederlands. Ik hou van reizen, maar ik kan ook zeker genieten om lekker thuis met familie en/of vrienden te zijn. Verder lees ik comics(marvel), stream veel series en luister veel muziek(90’s RnB, reggaeton, Molukse muziek etc).

Mijn partner is Galih(34). Geboren in Indonesië. Al 2 jaar in Nederland. Hij is druk bezig om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Verder houdt hij van gamen, anime en kan goed tekenen.

Naast ons werk zijn wij bijna elke week te vinden in de bioscoop of op een verjaardag(ik kom uit een grote familie). Zo nu en dan staan wij in de keuken om gerechten uit Indonesië te maken. En als wij geen zin hebben om te koken, dan gaan we gezellig een hapje eten ergens.

Wij zijn inmiddels al ruim 6 jaar samen en willen graag een gezinnetje starten samen met een vrouw die openstaat om met elkaar een kindje op te voeden. Het liefst zoeken wij een vrouw in de buurt van Arnhem i.v.m. co-ouderschap. Wij streven naar een 50/50 opvoeding.

Dit is natuurlijk maar een korte intro, maar mocht het jou aanspreken, stuur ons gewoon een berichtje.

Mannenstel zoekt vrouw in omgeving Arnhem
Naam P&G
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Onze wens Co-ouderschap

Oproep

Mannenstel zoekt vrouw in omgeving Arnhem

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven