Mannenstel uit Friesland zoekt vrouw(en) met dito kinderwens

Hoe begin je eigenlijk een oproep waaruit blijkt dat er een een diepgewortelde wens is. Wij denken dat daar geen foute manier voor is. Wij zijn een mannenstel van 36 en 39 jaar uit Friesland, hebben sinds 6 jaar een relatie en hebben een fijn eigen huis en 2 katten. Een volgende stap voor ons is om deze wens uit te laten komen door middel van een modern gezin.

We zoeken een leuke en lieve vrouw of (vrouwen)stel voor bij voorkeur co-ouderschap. Hierbij zouden we het fijn vinden om de opvoeding enigszins gelijkwaardig te verdelen. We zoeken meer dan eens per week ‘oppassen’ en maken graag alle belangrijke momenten in het leven van het kind mee.

Om samen een kind op te voeden is het belangrijk een goede klik met elkaar te hebben en goede afspraken te maken. Iemand in dezelfde regio of liever nog in dezelfde plaats zou ideaal zijn om een stabiele thuisbasis te bieden.

We kijken er naar uit om jou/jullie te ontmoeten en samen de wensen en mogelijkheden te verkennen!

Mannenstel uit Friesland zoekt vrouw(en) met dito kinderwens
Naam Jan Julius & Jasper
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Drenthe, Friesland, Groningen

Oproep

Mannenstel uit Friesland zoekt vrouw(en) met dito kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven