Mannenstel uit Amsterdam zoekt co-ouders in dezelfde regio

Graag stellen we onszelf voor: wij zijn R (30) en E (37). We wonen inmiddels jaren samen in Amsterdam-West met onze kat Oliver en zijn nu klaar voor onze volgende stap, namelijk een gezin stichten!

We zijn breed geïnteresseerd en hebben een positieve en open instelling, en volgens familie en vrienden vullen we elkaar goed aan. E werkt als universitair docent en is als boekenwurm en Wikipediafan geïnteresseerd in geschiedenis en politiek. R is van beroep advocaat, wil in 2024 beter leren zeilen en kookt in het weekend uitgebreid Chinees. We houden ook van (liefst milieubewust) reizen, en hebben Sicilië als perfecte vakantiebestemming in de winter ontdekt. Met lekker weer varen we met onze twee kajaks de Amsterdamse grachten af.

Co-ouderschap met een 60/60-constructie lijkt ons een fijne gezinsvorm, dus met af en toe gedeelde activiteiten. Het kind staat centraal, en juist daarom vinden we de vertrouwensband met de andere co-ouder(s) en gedeelde waarden en ideeën over de opvoeding het belangrijkste in een modern family. We zijn stadsmensen en zijn optimistisch over het opgroeien van onze kinderen in (de directe regio) Amsterdam, hoewel we ook Rotterdam zouden overwegen.

We zijn ons bewust dat succesvol co-ouderschap een doorlopende investering van alle betrokkenen vergt, maar denken dat het iets prachtigs kan opleveren. Als je meer wilt weten, stuur dan vooral een berichtje. We spreken graag een keer met jou of jullie af voor een drankje en een leuk gesprek!

Mannenstel uit Amsterdam zoekt co-ouders in dezelfde regio
Naam R & E
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Mannenstel uit Amsterdam zoekt co-ouders in dezelfde regio

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven