Mannenstel op zoek naar vrouw of stel

Mannenstel woont met veel plezier in het hart van de Amsterdamse Bijlmer. Wij houden van reizen, natuur, gezellige avonden met lekker eten en muziek om te dansen. We bezoeken graag een museum, het park of strand en gaan graag dansen in een club of festival. We hebben een sfeervol appartement met veel kleur, kunst en heel veel planten. 2 oosterse korthaar katten en 3 goudvissen wonen samen met ons en er is zeker nog plek voor 1 of 2 kinderen!
Wij zijn 1 Nederlandse man van 48 jaar werkzaam in de gehandicaptenzorg. 1 man van 36 jaar van Braziliaanse afkomst, sinds 1 jaar in Nederland en werkzaam in de plantensector.
Wij zijn op zoek naar een vrouw of stel om onze gezamenlijke kinderwens in vervulling te doen gaan. Het belangrijkste is dat we van beide kanten de bereidheid voelen om een langdurige relatie aan te gaan waarbij het welzijn van het kind centraal staat . Kernwaarden voor ons zijn tolerantie, diversiteit, liefdevol. Graag maken we via deze weg kans op mooie ontmoetingen met geïnteresseerden !

Mannenstel op zoek naar vrouw of stel
Naam Lieve mannen
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amstelveen, Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Mannenstel op zoek naar vrouw of stel

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven