Mannenstel met kinderwens zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap

Hallo,

Ben jij een vrouw (geaardheid niet belangrijk) die net als ons een kinderwens heeft? En wil jij/jullie ons hierbij helpen in de vorm van co-ouderschap? Dan komen wij graag in contact!

Over ons:
Wij zijn een mannenstel van midden dertig en wonen in de regio Eindhoven. Beiden staan wij stabiel, onafhankelijk en open in het leven. Belangrijke kernwaarden voor ons zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en respect. In ons dagelijkse leven zijn wij graag sociaal, ondernemend en houden ontzettend van spontaniteit. Dingen waar wij blij van worden zijn koken (een tikje Bourgondisch), de zomer (zon, zee, BBQ), natuur (wandelen, en rust) en een goed gesprek! Daarnaast zit er in ons de nodige liefde en zorgzaamheid die wij graag willen delen binnen onze kinderwens.

Is dit iets wat jou of jullie aanspreekt? Dan lijkt het ons leuk om met elkaar in contact te komen en van hieruit verder kennis te maken.

Tot snel!

Mannenstel met kinderwens zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap
Naam Daddy's2be
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Oss, Tilburg
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Mannenstel met kinderwens zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven