Man(nenstel) in Amsterdam gezocht voor co-ouderschap!

Hallo mannen,

Deze hetero vrouw van 36 wonend in een fijn huis in Amsterdam (Oost) is op zoek naar een homoman of mannenstel voor co-ouderschap! Ik ben geboren in Utrecht, woon nu alweer 12 jaar in Amsterdam en heb veel van de wereld gezien. Een kinderwens heb ik altijd gehad en die is de laatste jaren sterker geworden. Ik ben er nu helemaal klaar voor en heb er zin in. Na verschillende opties te hebben onderzocht lijkt het mij geweldig om in co-ouderschap een gezin te vormen.

In het dagelijks leven heb ik een leuke vaste baan in de culturele sector. Ik heb een goede band met familie en heb veel fijne vrienden om me heen. Ik ben ondernemend, maatschappelijk betrokken, sociaal en sta open en positief in het leven. Naast een voorliefde voor film, musea en cultuur houd ik ook erg van avondjes in de kroeg, zwemmen, wandelen, koken, weekendjes weg en het strand.

Co-ouderschap lijkt mij een mooie manier om 1 of 2 kinderen op te voeden. Met elkaar leuke momenten en verantwoordelijkheden delen en een kind zowel een moeder als vader(s) gunnen, vind ik belangrijk. Daarom ben ik op zoek naar een leuke en gezellige man of een mannenstel om dit samen te gaan doen. Essentieel hierin is voor mij een goede klik, vertrouwen en open communicatie om een stabiele en warme basis te geven.

Ik wil je/ jullie uiteraard eerst goed leren kennen om daarna samen in gesprek te gaan over de invulling en verdeling van het co-ouderschap. Mij lijkt een 60-60 verdeling ideaal, waarbij we ook overlap hebben en gezamenlijk als gezin tijd doorbrengen. Dat lijkt me gezellig, en bovendien ook belangrijk om als ouders een goede band te hebben.

Spreekt jou/ jullie dit ook aan? Dan hoor ik het graag, ik kijk er naar uit!

Man(nenstel) in Amsterdam gezocht voor co-ouderschap!
Naam J
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Man(nenstel) in Amsterdam gezocht voor co-ouderschap!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven