Mannenstel doet een oproep voor een bijzondere vrouw, vrouwenstel of heterostel.

Beste lezer,

Mijn naam is Ayhan, een enthousiaste man met een passie voor het leven, geboren in 1974 in Hengelo (OV) en momenteel woonachtig net over de grens bij Nijmegen/Beek-Ubbergen in Kranenburg, Duitsland. Samen met mijn Nederlandse echtgenoot Peter Arie deel ik een diepgewortelde kinderwens, waarbij we beiden streven naar echt gedeeld ouderschap met gedeelde rechten én plichten, oftewel co-ouderschap.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als persoonlijke begeleider in de psychiatrie, en mijn man vervult de rol van verpleegkundig coördinator binnen de gehandicaptenzorg. Mijn liefde voor sporten en reizen vormt de basis van mijn energieke levensstijl.
Met mijn ervaring in de zorg en ons stabiele leven zijn wij ervan overtuigd dat we een liefdevolle omgeving kunnen bieden aan een kind.
Het besef van de groeiende wens naar ouderschap heeft ons doen nadenken over co-ouderschap als prachtige manier om dit verlangen te vervullen. We hopen via deze weg in contact te komen met een bijzondere vrouw, vrouwenstel of heterostel die ons willen helpen bij het verwezenlijken van onze droom.
Als dit je aanspreekt en je voelt dat we een mogelijk mooie match kunnen zijn, staan we open voor een kennismakingsgesprek. Samen kunnen we ontdekken of onze visies en verwachtingen over ouderschap op elkaar aansluiten.
Neem gerust contact met ons op om nader kennis te maken. We kijken uit naar het begin van een bijzonder en liefdevol avontuur.

Hartelijke groet,

Ayhan en Peter Arie

Mannenstel doet een oproep voor een bijzondere vrouw, vrouwenstel of heterostel.
Naam Oproep voor een Bijzondere Vrouw of Vrouwenstel: Zaaddonorplus Gezocht
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Nijmegen
Provincie Gelderland

Oproep

Mannenstel doet een oproep voor een bijzondere vrouw, vrouwenstel of heterostel.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven