Mannenstel (34) zoekt vrouwelijke co-ouder(s) in omgeving Haarlem/Amsterdam

Wij zijn C. en T. (34), zeven jaar samen en een half jaar geleden (na zo’n 14 jaar) vanuit Amsterdam naar Haarlem verhuisd, waar we een groot deel van onze jaren 30 woning zelf hebben verbouwd.

T. werkt bij een publieke televisieomroep en C. tourt met zijn eigen voorstelling langs de Nederlandse theaters.

We houden van film en theater, kunst en musea, concerten, stedentrips, en we zoeken zo nu en dan ook graag de natuur op. Verder vinden we het leuk om nieuwe restaurants en koffiezaakjes te ontdekken, en we staan zelf ook graag in de keuken om vegetarisch (voor onze vrienden) te koken.

Wij zijn op zoek naar een leuke vrouw (of een stel) om samen het 50/50 co-ouderschap mee aan te gaan. Iemand die like-minded is, waarmee we grotendeels op een lijn liggen en waar we – naast ons gedeelde ouderschap – een fijne vriendschap mee kunnen opbouwen. We vinden het fijn en belangrijk voor een kind om af en toe ook gezamenlijk met elkaar op te trekken en dingen te ondernemen.

Denk je dat jij (of jullie) goed bij ons past? Stuur ons een berichtje.

We kijken ernaar uit! Veel groeten, T. en C.

Mannenstel (34) zoekt vrouwelijke co-ouder(s) in omgeving Haarlem/Amsterdam
Naam T en C
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer
Provincie Noord-Holland

Oproep

Mannenstel (34) zoekt vrouwelijke co-ouder(s) in omgeving Haarlem/Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven