Mannen: hulp gevraagd!

20 april 2020

Hé leuke man,

Het liefst doen wij alles zelf, van klussen in ons huis tot het maken van een baby. Maar bij dit laatste hebben we toch écht hulp nodig!

Wij, Fien (29) en Elise (27), zijn daarom op zoek naar een leuke donor om onze kinderwens in vervulling te laten gaan. Fien is als ergotherapeut werkzaam in de revalidatiesector en Elise werkt als zelfstandig grafisch ontwerper voor diverse opdrachtgevers. In de negen jaar dat we samen zijn, zijn we een huwelijk, een eigen woning in Deventer en een kat verder. We willen ons leven graag aanvullen met een kindje.

Fien is direct, enthousiast, praktisch en opgeruimd en Elise is creatief, spontaan, ondernemend en een georganiseerde rommelkont. Lekker cliché en standaard: we vullen elkaar goed aan. In onze vrije tijd vinden we veel dingen leuk om te doen. Zo houden we van lezen, films kijken, bordspelletjes, klussen, creatief bezig zijn, rommelen in de tuin, naar een concert of festival gaan, terrassen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. In de zomer vinden we het heerlijk om de auto vol te gooien met kampeerspullen en op de bonnefooi mooie plekken te ontdekken.

We zijn op zoek naar een leuke sociale donor die geen actieve vaderrol vervult, maar wel open staat voor contact. Het is voor ons belangrijk dat we je goed leren kennen. Het liefst spreken we af, maar voorlopig zal dat (helaas) vooral via videobellen zijn. Lijkt het jou ook leuk om ons te leren kennen en ons te helpen bij onze wens? Dan ontvangen we graag een berichtje!

Groetjes,
Fien en Elise

NaamFien en Elise
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor

Oproep

Mannen: hulp gevraagd!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>