Mannen: hulp gevraagd!

Hi mannen!

Het liefst doen wij alles zelf, van klussen in ons huis tot het maken van baby’s. Maar bij dit laatste hebben we toch écht hulp nodig! Daarom zijn wij, Fien (30) en Elise (29), op zoek naar een leuke donor om onze kinderwens in vervulling te laten gaan. We zijn ondertussen tien jaar samen, wonen in de buurt van Deventer en zijn klaar om ons gezin uit te breiden.

Fien is ergotherapeut en Elise freelancer in de creatieve sector. Fien is direct, enthousiast, praktisch en opgeruimd. Elise is creatief, spontaan, ondernemend en een georganiseerde rommelkont. Lekker cliché en standaard: we vullen elkaar goed aan. In onze vrije tijd doen we graag bordspelletjes, gaan naar het terras en we zijn altijd wel bezig met projecten in en rondom ons huis. In de zomer vinden we het heerlijk om de auto vol te gooien met kampeerspullen en op de bonnefooi mooie plekken te ontdekken. We zijn echte familiemensen, worden blij van kleine dingen en vinden ervaringen belangrijker dan spullen.

We zijn op zoek naar een leuke sociale donor (max. 42 jaar oud) die geen actieve vader- of opvoedrol vervult, maar wel openstaat voor contact met het kind. In het begin zal dat sporadisch zijn, later misschien meer, afhankelijk van de band jij en het kind (willen) opbouwen. Eerlijkheid en een leuke klik vinden we erg belangrijk.

Lijkt het jou leuk om ons te leren kennen en ons te helpen bij onze wens? Dan ontvangen we graag een berichtje.

Tot gauw!
Fien en Elise

Mannen: hulp gevraagd!
Naam Fien en Elise
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Mannen: hulp gevraagd!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven