Man looking for co parent/co-ouderschap

Ik ben 13 jaar getrouwd en we hebben geen kind vanwege medische dingen bij mijn vrouw. Ik heb een kinderwens en ik heb geen eisen. Ik ben ook een positieve en flexibele persoon. Ik ben 41 jaar oud van Syrische afkomst.
NB. Ik woon in werkendam en ben eventueel bereid om op termijn te verhuizen voor het co-ouderschap. Met vriendelijke groet,
Zidan

Man looking for co parent/co-ouderschap
Naam Zidan
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Breda, Den Bosch, Dordrecht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht
Provincie Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Man looking for co parent/co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven