Mama gezocht

Beste dames,
Al lang heb ik een kinderwens. En ik geloof dat er een tijd is gekomen voor realisatie daarvan. Hiermee zou ik graag aandacht willen trekken van vrouwen wie dezelfde visie hebben daarop.
Ik ben 38 jaar oud. Ik en mijn partner zijn twee jaar geleden uit Rusland gekomen. Ons homostel bestaat al 12 jaar. Momenteel woon ik in de omgeving van Utrecht en volg een opleiding tot verpleegkundige B aan de Hogeschool Utrecht. Dit jaar ben ik van plan om mijn carrière op dit gebied te beginnen.
Ik ben wel grappig, wat bescheiden met nieuwe mensen maar wel communicatief. Ik kan naar andere mensen luisteren en hen horen en ik ben behulpzaam. Natuurlijk is het heel moeilijk om zich zelf te beschrijven voor anderen. Bij interesse is het beter natuurlijk om elkaar te ontmoeten en een eigen indruk te vormen van elkaar.
Ik hou van hardlopen, fietsen, lezen. Ik heb interesse voor wetenschap, met name, humanitaire wetenschappen en life science.
Mijn kinderwens is wel bewust. Momenteel wil ik me oriënteren. In het algemeen beschouw ik de realisatie van mijn wens door een goede vriendschap met een vrouw met wie een wederzijdse “click” is mogelijk: wederzijds begrip, gezamenlijke waarden en bereidheid om elkaar te horen en samen te handelen.
Ik wil graag met een alleenstaande vrouw kennis maken die naar een partner zoekt voor een geboorte en een 50/50 opvoeding van een of meerdere kinderen. Ik geloof dat het best is om binnen een bepaalde termijn met elkaar kennis te maken en vernemen hoe dicht wij bij elkaar staan voor gezamenlijke realisatie van dit project.
Ik dank jullie voor jullie eventuele berichten en sta graag open voor eventuele vragen.

Groeten,
Denis

Mama gezocht
Naam Den
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Onze wens Co-ouderschap

Oproep

Mama gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven