Mama gezocht in Amsterdam! (Voor twee leuke wensvaders)

Hi,

Wij zijn C. (38) en N. (36). We zijn inmiddels bijna 5 jaar samen en we wonen met onze hond in het centrum van Amsterdam. N. werkt bij een bank en C. is ondernemer. Naast onze drukke banen houden we van gezelligheid, etentjes met vrienden en goede gesprekken over de belangrijke dingen in het leven. Verder sporten we graag en maken we ieder jaar een mooie reis. Zo zijn we samen in Suriname geweest, waar C. zijn roots liggen.

Direct vanaf het begin van onze relatie hebben we het over kinderen gehad. De afgelopen jaren hebben we ook al wat stappen op dit vlak gezet. Zo zijn we sinds twee jaar weekendpleegouders van een tweeling van 8 jaar. Pleegzorg is echter intensief en het kind blijft altijd het kind van een ander. Kortom: na al het oefenen de afgelopen jaren willen we nu heel graag ons eigen kind.

We zijn daarom op zoek naar een leuke vrouw/vrouwen die met ons een co ouderschapsconstructie aan wil(len) gaan. Wij hebben hierbij een 60/60 verdeling voor ogen, waarbij we de zorg volledig verdelen en ook gezamenlijke momenten creëeren.

Als je interesse hebt en eens kennis wil maken, stuur ons dan graag een berichtje! We kunnen als eerste stap een keertje facetimen en als dat klikt spreken we graag met je af.

Groetjes van C. en N.

Mama gezocht in Amsterdam! (Voor twee leuke wensvaders)
Naam Ton&Nel
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Mama gezocht in Amsterdam! (Voor twee leuke wensvaders)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven