Lieve wensvaders gezocht voor co-ouderschap met vrouwenstel

Hoi lieve wensvaders,

Wat bijzonder om jullie (mogelijk) op deze manier te leren kennen. Wij zijn M (32) en L (33), inmiddels 6 jaar samen en verloofd. We zouden graag een co-ouderschap aangaan met bij voorkeur een mannenstel.

Eerst meer over onszelf; samen met ons hondje wonen we in de omgeving van Leiden. Wij zijn wel redelijk gebonden aan deze regio vanwege het werk van L, zij is ondernemer en kan niet te ver van haar bedrijf wonen. M is bezig met een carrière switch en gaat zich bezig houden met kansengelijkheid onder kinderen. Dit klinkt als een druk bestaan, maar wij hebben gelukkig genoeg vrije tijd. We zijn beiden sportief, houden van koken en lekker (gezond) eten (dit is ook niet gek aangezien wij allebei een hotelschool achtergrond hebben), doen graag een hapje/drankje met vrienden/familie en houden van reizen. Doordat we een hondje hebben zijn we veel buiten te vinden om lekker te wandelen in het bos of op het strand. Kortom, het huisje, boompje, beestje plaatje is bijna compleet, maar we hebben nog meer dan genoeg ruimte en liefde voor een kindje(s).

Vanaf het begin was voor ons duidelijk dat we allebei een kinderwens hebben. Na een aantal jaren hebben we nu bewust de keuze gemaakt voor co-ouderschap. Wij vinden dat het belang van het kindje/de kindjes voorop moet staan. Contact met de biologische vader vinden wij dan ook een must, want het kindje moet vragen kunnen stellen. Maar we vinden het een nog mooiere gedachte dat er vier liefdevolle en betrokken ouders paraat staan. Twee liefdevolle gezinnen waar het kindje terecht kan, wat een rijkdom! Daarbij staat voor ons vertrouwen en eerlijkheid tussen alle ouders voorop. We zijn echt op zoek naar een ‘klik’ en vinden het belangrijk om een goede band op te bouwen. Wellicht overbodig, maar voor een solide co-ouderschap vinden wij het belangrijk dat we bij elkaar in buurt (gaan) wonen.

Heb je vragen/opmerkingen en/of wil je ons beter leren kennen, dan horen we graag van jullie!
Hopelijk tot snel!

Lieve wensvaders gezocht voor co-ouderschap met vrouwenstel
Naam L & M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Mannenstel
Onze wens Co-ouderschap

Oproep

Lieve wensvaders gezocht voor co-ouderschap met vrouwenstel

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven