Lieve wensvader(s) gezocht in Utrecht

Hallo lieve wensvader(s),

Ik ben een 37 jarige single (hetero) vrouw uit Utrecht, met een kinderwens. Ik zou het heel mooi vinden om een klik te vinden met een man of een homostel en vanuit daar een co-ouderschap aan te gaan, bijvoorbeeld in een 60-60 constructie. Ik geloof dat er veel goede en lieve vaders zijn, die (nog) geen kind(eren) hebben. Ik zou samen een liefdevolle en warme omgeving willen creëren. Waarbij ik ook eventueel eens samen op vakantie zou willen of een verjaardag vieren. Kortom, vanuit een vriendschappelijke klik.

Een klein stukje over mijzelf: Mijn grootste hobby is squashen. Dit doe ik met vrienden en in wedstrijdverband. Verder hou ik van lezen, borrelen, muziek, festivals, m’n vrienden, wijntjes, biertjes en mijn werk. Ook hou ik van Utrecht, de stad waar ik sinds mijn 18e woon.

Ik heb een aantal jaren in de psychiatrie gewerkt, maar heb in 2016 een carrière switch gemaakt naar de financiële sector. Tegenwoordig werk ik met veel plezier als teamcoach bij de Rabobank.

Sta jij/staan jullie open voor een kennismaking, dan hoor ik het graag!

Groet,

Willemijn

Lieve wensvader(s) gezocht in Utrecht
Naam Willemijn
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Lieve wensvader(s) gezocht in Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven