Lieve wensvader(s) gezocht!

Mijn naam is Marjet (36) en ik wil graag moeder worden. In de afgelopen jaren is mijn kinderwens steeds sterker geworden en ik heb veel liefde te geven. Het lijkt me erg leuk en bijzonder om een kind te zien opgroeien en daar onderdeel van te zijn. Co-ouderschap vind ik een mooie vorm van ouderschap omdat je dan samen bewust voor een kind kiest. Graag zou ik met de vader(s) een warme basis willen vormen. Het lijkt me fijn om zowel de zorgen als de mooie dingen te kunnen delen en daarnaast is het met elkaar natuurlijk ook extra gezellig! Voor mij is daarom een goede relatie met de vader(s) erg belangrijk en is dichtbij elkaar wonen een voorwaarde. Op dit moment woon ik met veel plezier in Utrecht, maar ik zou ervoor openstaan te verhuizen naar een andere plaats in de regio.
Ik ben een sociaal, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken persoon en hou van gezelligheid. Ik wil deze dingen graag meegeven in een opvoeding. Zelf werk ik met veel plezier in de hulpverlening. Buiten werktijd vind ik het onder andere leuk om te mountainbiken, doe ik vrijwilligerswerk en ga ik af en toe naar een feestje. Ik heb lieve vrienden om me heen die belangrijk zijn. 

Ik hoop van je/jullie te horen!

Lieve groet Marjet

Lieve wensvader(s) gezocht!
Naam Marjet
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Lieve wensvader(s) gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven