Lieve wensmoeder gezocht die via co-ouderschap een kind met ons wilt delen

Wij zijn al 10 jaar samen met elkaar en hebben een kinderwens. Ik werk als docent Maatschappijleer en mijn vriend werkt als journalist. In de afgelopen jaren is onze kinderwens steeds sterker geworden en het gevoel om liefde te geven. Het lijkt ons erg leuk en speciaal om een kind te zien opgroeien en daar een belangrijk onderdeel van uit te maken. Co-ouderschap vinden wij een mooie vorm van ouderschap omdat je dan samen bewust voor een kind kiest.

Op dit moment wonen wij met veel plezier in Amsterdam Zuidoost, tegen de provincie Utrecht aan. We zijn beide erg sociaal en houden van reizen, lezen en genieten van de kleine dingen in het leven.

Wij hopen via deze advertentie van lieve wensmoeders te horen!

Uiteraard staat wij ook open voor andere ideeen.

Hartelijke groet,
Roger en Anton

Lieve wensmoeder gezocht die via co-ouderschap een kind met ons wilt delen
Naam Roger en Anton
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer, Lelystad, Nieuwegein, Soest, Utrecht
Provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Lieve wensmoeder gezocht die via co-ouderschap een kind met ons wilt delen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven