Lieve vader/donor

Lieve lezer,

Na lang wikken en wegen wil ik graag de mogelijkheid onderzoeken om, zonder partner, mijn kinderwens te vervullen. Spannend, of misschien zelfs een beetje eng… Maar de sterkte van mijn wens overwint de angst. Helaas heeft mijn relatie niet tot een gezin geleid en inmiddels ben ik een poosje single. Echter blijft mijn kinderwens onverminderd sterk en dat maakt dat ik andere mogelijkheden wil bekijken. Ik denk daarbij aan donor, donor+ of een vorm van co-ouderschap in de regio Zwolle-Apeldoorn.

Over mij: 36 jaar, WO, stabiel leven, leuke sociale contacten. Ik ben een familiemens. Ik houd van natuur, ruimte en dieren. Dat is iets wat ik belangrijk vind om mee te geven aan mijn kind.

Mocht dit je aanspreken: een berichtje vind ik leuk! Wie weet kunnen we samen deze reis ondernemen.

Lieve vader/donor
Naam Mar
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Apeldoorn, Zwolle
Provincie Gelderland, Overijssel

Oproep

Lieve vader/donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven