Lieve toekomstige mama(‘s) in regio West-Friesland: wil jij met ons onze droom vervullen?

Lieve onbekende mama(’s),

Onze droom is om samen met een vrouwenstel (of een single vrouw) in regio West-Friesland (dus niet in Friesland) die óók dezelfde hartenwens heeft, het avontuur aan te gaan en een kindje op de wereld te zetten.

Heb jij nog veel meer liefde te geven en ben jij er klaar voor om jouw tijd en energie te stoppen in dit avontuur en onze gezamenlijke droom vorm te geven? Lees dan snel verder.

Wie zijn wij?
Wij zijn een getrouwd mannenstel uit Enkhuizen en hebben een warm sociaal netwerk om ons heen in deze regio. Anderen omschrijven ons als een warm, stabiel en sociaal stel. We hebben op onze bruiloft dan ook prachtige woorden van iedereen gehoord. We vinden het samen leuk om dagjes weg te gaan, af te spreken met vrienden, natuur te bezoeken en sportieve activiteiten te doen.

Verder zijn we trotse oom van 3 kleine kinderen die ook in West-Friesland wonen. We zouden het dan ook fantastisch vinden als zij een neefje of een nichtje zouden krijgen. De band met onze familie is dan ook heel belangrijk voor ons.

Hieronder nog wat korte persoonlijke informatie:
– Van man 1: 28 jaar, blond haar, blauwe ogen, academisch opgeleid, houdt van koken, sporten en muziek maken.
– Van man 2: 30 jaar, bruin haar, bruine ogen, ondernemer, creatief en houdt van spelletjes spelen.

Wat vinden wij belangrijk?
Wij vinden het belangrijk om een stel (of een single vrouw) te treffen waar we een waardevolle vriendschap mee op kunnen bouwen. Dat we naast de zorg voor de kind(eren) met elkaar kunnen lachen en elkaar de wereld gunnen. Voor ons staat dan ook altijd het belang van het kind centraal. Gelijkwaardigheid, communicatie en respect voor elkaar zijn dingen die voor ons de basis vormen.

Denk jij in ons profiel te passen en wil je ons beter leren kennen? Schroom dan niet om een berichtje te sturen als je deze digitale klik al wellicht voelt. Hopelijk tot snel!

Lieve toekomstige mama(‘s) in regio West-Friesland: wil jij met ons onze droom vervullen?
Naam X & Y
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Flevoland, Noord-Holland

Oproep

Lieve toekomstige mama(‘s) in regio West-Friesland: wil jij met ons onze droom vervullen?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven