Lieve spontane zorgzame vrouw zoekt een lieve donor of donor plus (evt. co-ouderschap)

Hi lieve man(nen),

Ik ben een lieve, zorgzame, spontane vrouw van 38 met een diepe kinderwens. Deze kinderwens is er al zo lang ik me kan herinneren en is alleen maar groter geworden. Helaas is het me tot nu toe nog niet gegund om zelf moeder te mogen worden. De titel leuke lieve grappige tante van mijn 2 fantastische neefjes draag ik met veel trots;) En ben ik ’tante’ van de kinderen van mijn lieve vriendinnen. Aan liefde is er geen gebrek in mijn leven! Alleen de liefde van de man, die ontbreekt nog, net als een kindje.

Ik ben op zoek naar een alleenstaande hetero/homo man of een mannenstel die een donor of donor plus zouden willen zijn. Wellicht kan er zelfs een co-ouderschap tot stand komen. Hier kunnen we met elkaar over in gesprek gaan als we elkaar ontmoeten. Het is uiteraard belangrijk dat wij er ons allemaal goed bij voelen hoe we er invulling aan geven. Wensen & behoeften naar elkaar uitspreken en elkaar respecteren in dit stuk. Ik vind het heel belangrijk dat het kindje weet wie zijn vader(s) is/zijn en dat het kindje bij zijn papa terecht kan als er vragen zijn. Mede afhankelijk van hoe jij/jullie de invulling zien kan er ook een band worden opgebouwd met het kindje en kunnen wij ook een mooie band met elkaar opbouwen. Dat zou extra waardevol zijn.

Ik heb zo ongelofelijk veel liefde in me en kan niet wachten om dit aan een kindje te geven.

Ik woon met heel veel plezier in Utrecht, waar ik ook werk. Ik heb alles op orde, ben een open, spontane vrouw die ervan houdt om met andere mensen te zijn, maar die het ook heerlijk vind om een avondje alleen te zijn. Ik ben sportief, gezond, hou van spelletjes spelen en geniet van koffie of een heerlijk glas wijn.

Mocht je/jullie je aangetrokken voelen tot dit bericht dan hoor ik het graag. En zou je/jullie dan heel graag ontmoeten om hier met elkaar over in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen, want er is nog zoveel meer te vertellen!

Hopelijk tot snel.

Veel liefs van mij,
R

Lieve spontane zorgzame vrouw zoekt een lieve donor of donor plus (evt. co-ouderschap)
Naam R
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amersfoort, Hilversum, Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Lieve spontane zorgzame vrouw zoekt een lieve donor of donor plus (evt. co-ouderschap)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven