Lieve sociale donor; Brabant/Limburg

Hallo,

Leuk dat je mijn oproepje leest:)

Ik ben een sociale, zorgzame vrouw van net 40. Ik weet mijn hele leven al dat ik graag kinderen wil. Helaas is dat niet zo eenvoudig. Maar daar kom ik later op.

Ik heb een leuke baan als begeleider/ondersteuner voor mensen met een WMO indicatie. Leuke vrienden en familie. Heb een sterke band met mijn ouders. Zij steunen mij door dik en dun en staan achter mijn beslissingen. 2 keer per jaar ondernemen we een leuke vakantie met elkaar.
Ik heb een vriend in Heerlen. Helaas is mijn vriend autistische (waar we 2 jaar geleden zijn achtergekomen). Een kind van hem zit er helaas niet in.
Ten eerste, omdat hij dat zelf niet wil ivm erfelijkheid en ik liever ook niet.
Ten tweede, omdat hij die grote verantwoordelijkheid niet altijd wil en kan dragen en ik hem daar ook niet mee wil opzadelen. Hij zou wel heel leuk en lief voor het kind zijn en als het moet ook consequent en verantwoordelijk zijn. Hij gunt mijn kinderwens en staat achter mij.
Hij gaat ook heel lief en leuk met mijn hond om (ook consequent als het moet). Een springer spaniël van net drie jaar. Die ik alleen heb opgevoed en nog steeds. (waarbij mijn ouders als oppas fungeren).

Ik wil heel graag mijn kinderwens vervullen. Maar dat kan ik niet alleen:)
Ik ben dan ook opzoek naar een lieve sociale donor die geen vaderrol vervult, maar wel openstaat voor contact, omdat ik openheid heel belangrijk vind.

Spreekt dit oproepje jouw/jullie aan. Stuur mijn dan een email en ik vertel in een persoonlijk contact graag meer over mezelf.

Ik kijk uit naar jouw/jullie reactie.

Lieve groetjes uit Brabant.

Lieve sociale donor; Brabant/Limburg
Naam scandinavie girl
Ik ben Met autistische vriend (lat relatie)
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor

Oproep

Lieve sociale donor; Brabant/Limburg

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven