Lieve Papa gezocht.

Mijn naam is Kelly (30) en ik zou graag moeder willen worden. In de afgelopen jaren is mijn kinderwens steeds sterker geworden en ik heb veel liefde te geven. Ik woon in het mooie Friesland en ben een mens voor Milieu, dier en natuur. Ik houd van muziek, lekker thuis bezig zijn, wandelen, fietsen of vogels spotten. Stilzitten dat is lastig voor mij. Ik mag graag bezig zijn met van alles.
Ik heb in de afgelopen jaren nog niet kunnen ervaren hoe het is om samen met een partner een kindje op te laten groeien, maar omdat ik toch wel een grote kinderwens heb wil ik het ook eens via deze weg proberen. Door hopelijk een lieve papa te vinden die er hetzelfde in staat als mij.
Co-ouderschap vind ik een mooie vorm van ouderschap omdat je dan samen bewust voor een kind kiest.
Ik ben zelf opgegroeid met normen en waarden en vind het belangrijk deze ook aan mijn toekomstige kindje mee te geven. Eerlijk en oprecht zijn twee dingen die daarnaast zorgen dat het een mooie stabiele basis vormt.
Het lijkt me fijn om zowel de zorgen als de mooie dingen te kunnen delen en daarnaast: hoe mooi is het om dit samen te kunnen doen. Daarom vind ik het belangrijk een goede relatie met de vader op te bouwen, samen er voor 100% achter te staan en er helemaal voor te gaan. Samen staan we sterk! Beide partijen kunnen door aan te geven wat belangrijk is zorgen voor één geheel. Mocht deze papa niet om de hoek wonen wil ik er best een stukje voor rijden. Als die klik er maar is, want dat is voor mij belangrijk.
Ik ben zelf een eerlijk,sociaal, zorgzaam en betrokken persoon en hou van gezelligheid om me heen.
Ik kom uit een warm en liefdevol gezin en vind het ook belangrijk dat mijn kindje dat ook zo gaat ervaren.

Ben jij nou diegene die er precies zo over denkt als mij en wil je graag in contact komen dan hoop ik dat je mij een leuk berichtje stuurt en wie weet kunnen we kijken of het klikt.

Groetjes Kelly

Lieve Papa gezocht.
Naam Kelly
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Drenthe, Friesland, Groningen

Oproep

Lieve Papa gezocht.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven