Lieve mama uit Amsterdam zoekt wensvader(s) om samen een kindje mee te krijgen

Lieve mannen, 

Ik ben op zoek naar een wensvader (of wens-stel, geaardheid maakt niet uit) die samen met mij een kindje wil(len) krijgen. Het ouderschap is geweldig. Ik kan het weten, want ik heb al twee kindjes. Het is het beste wat me ooit is overkomen en ik gun het iedereen. 

Ik heb al heel lang de wens om nog een kind te krijgen, en die wens wordt alleen maar sterker. Het lijkt me heerlijk om alle stadia nog een keer te mogen doorlopen, van piepklein babytje af aan.

Het is echter niet makkelijk gebleken om mijn leven zo in te richten dat er een kindje bij komt. Ik heb op dit moment geen partner. Het voelt ook niet goed om nu heel snel een partner te zoeken en te gaan samenwonen. Dat zou behoorlijk ingrijpend zijn voor mijn huidige kinderen, een nieuwe man die zomaar elke dag in huis is. Bovendien geniet ik erg van mijn vrijheid na een hele lange (goede) relatie met de vader van mijn kinderen. 

Het lijkt me geweldig om een kindje te krijgen met iemand die dat net zo graag wil als ik, maar zonder dat we een relatie hebben. Dat kan wat mij betreft in een co-ouderschap, of als donor plus. Ik zou graag met je/jullie bespreken welke vorm het beste werkt. Het belangrijkste voor mij is dat het kindje zich geliefd en gewenst voelt, niet alleen door mij maar ook door de vader(s). Daarnaast zou ik het fijn vinden als we de ups en downs van het ouderschap met elkaar delen. Ik stel me voor dat we beslissingen samen nemen, dat we elkaar bellen als ons kindje iets geweldigs doet, en elkaar steunen als het even lastig is.

Ik zal iets over mezelf en mijn leven vertellen. Ik heb twee jonge kinderen (5 en 7 jaar) die de helft van de tijd bij mij zijn. Ik heb een warm en soepel lopend co-ouderschap met hun vader. We wonen in een fijn huis met tuin. Ik ben hoogopgeleid en ik sport graag en veel (schaatsen, zwemmen). Ik ben een enorme film fan en ik ga ook graag met vrienden dansen of naar een concert. Mijn hart klopt links en ik probeer duurzaam te leven.

Ik ben 40 jaar. Dat is natuurlijk niet gunstig voor een vrouw met een kinderwens, helaas. Gelukkig heb ik in het verleden mijn eicellen laten invriezen om het lot een handje te helpen. Het liefst zou ik eerst proberen om spontaan zwanger te worden. Als dat onverhoopt niet lukt kunnen we medische hulp inroepen om de ingevroren eitjes te bevruchten en terug te plaatsen in de baarmoeder. 

Dit is mijn verhaal. Het voelt gek om zoveel persoonlijk informatie te delen met mensen die ik niet ken, en het idee dat er uit dit oproepje een kindje kan ontstaan is wat onwerkelijk. Maar wie niet waagt die niet wint…  Het zou geweldig zijn. Aan alle wensouders op deze site: ik wens jullie hoe dan ook heel veel succes met jullie zoektocht.

Liefs,
R.

Lieve mama uit Amsterdam zoekt wensvader(s) om samen een kindje mee te krijgen
Naam R.
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Lieve mama uit Amsterdam zoekt wensvader(s) om samen een kindje mee te krijgen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven