Lieve, leuke co-moeder gezocht

Mijn naam is Paul en ik ben samen met mijn vrouw woonachtig aan het Scheveningse strand. Deze oproep schrijf ik omdat ik zoek naar een leuke, lieve moeder die mijn kinderwens zou willen vervullen. Ik ben reeds donorvader (destijds met ex-man) maar ik zou nu een kindje willen waar ik ook deels de zorg voor zou willen dragen. Juist doordat ik niet betrokken ben bij de opvoeding van mijn zoon merk ik dat ik een actieve rol ambieer. Wij kunnen samen geen kinderen meer krijgen.

Wie ben ik? Ik ben een veelzijdig mens: ik heb een eigen talenschool, ben acteur, theaterregisseur (Ik werk nu aan een stuk van Harold Pinter) en werk ook als model. Ik ben HBO geschoold en heb zeer veel interesses vooral in de culturele hoek. Mijn politieke oriëntatie is links van het midden ( ik ben lid van Volt). Ik sport veel zo doe ik veel aan krachttraining en Krav Maga (Israelische zelfverdediging). Verder ben ik gek op dieren en heb ik een zeer grote kinderwens. Ik ben vaak suikeroom geweest maar zorg dragen voor mijn eigen kindje is er nog niet van gekomen.

Ik zoek een lieve vrouw die zich kan vinden in wat ik voor ogen heb. Natuurlijk valt er nog heel wat te bespreken en zullen we tijd nodig hebben om een en ander op elkaar af te stemmen. Ik kom uit de regio Den Haag dus dat zou het meest praktisch zijn.
Ik hoor graag van je!!

Groetjes,

Paul

Lieve, leuke co-moeder gezocht
Naam Paul
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen
Onze wens Co-ouderschap
Regio Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rotterdam
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Lieve, leuke co-moeder gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven