Lieve jongeman zoekt lieve wensmoeder(s)

Hoi, mijn naam is Henk, net 43 jaar en zou graag met een vrouw of vrouwenstel een kind samen een mooie toekomst willen bieden.  Ik zie veel kinderen om me heen, bij mijn zusje en bij mijn vrienden bijvoorbeeld en sinds enkele jaren heb ik sterk de behoefte gekregen om ook een kind te mogen hebben. Graag kom ik een leuke jongedame of fijn vrouwenstel hier tegen die hetzelfde zoeken met wie ik samen een warme plek kan geven aan een kind.
Ik ben sociaal, sportief en woonachtig in Uden, niet ver van Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven. Ik sta je graag te woord bij vragen en ga graag het gesprek aan.
Hoe we het in de praktijk gaan invullen kunnen we na gesprekken nader bekijken, maar ik wil sowieso meer zijn dan een donor, het kind echt een vader bieden, samen het ouderschap delen, vertrouwen en een goed gevoel hierover is natuurlijk erg belangrijk. Ik ben open-minded, empathisch en hou van liefde, humor en er zijn voor elkaar.
Het is belangrijk dat het kind centraal staat, we zullen dan ook goede afspraken maken.
Het leven is mooi, maar een wondertje kan het leven nog completer maken 🙂
Ik hoor graag van je / jullie,
Henk
Lieve jongeman zoekt lieve wensmoeder(s)
Naam Henk
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Eindhoven
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Lieve jongeman zoekt lieve wensmoeder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven