Lieve en nuchtere wensmoeder op zoek naar leuke vader in Amsterdam

Als alleenstaande, hetero vrouw ben ik via deze site op zoek naar een toekomstige vader die samen met mij dit avontuur aan wil gaan. Ik ben 37 jaar oud en woon, met veel plezier, sinds 2018 in Amsterdam (oost). Sinds het afronden van mijn universitaire rechtenstudie heb ik binnen bedrijven gewerkt als jurist, maar ook als zelfstandige waarbij ik juridische vertaalwerkzaamheden uitvoer, onder andere voor financiële instanties.

Ambitieus ben ik dan ook wel, maar wel met een goede balans als het gaat om de relatie met mijn familie en vrienden. Gelukkig heb ik daarbij veel neven, nichten, neefjes en nichtjes en ook een hechte band met mijn gezin, die ik allemaal regelmatig zie. Daarmee heb ik een goed voorbeeld (vind ik zelf) en kies ik ook bewust voor co-ouderschap en niet voor het alleenstaand ouderschap; ik vind dat een kind twee ouders nodig heeft.

De reden dat ik verder voor deze vorm van ouderschap kies, is omdat ik zeer graag moeder wil worden, maar niet denk dat een traditionele gezinsvorm past binnen mijn normen en waarden en ook niet aan de normen en waarden die ik mee wil geven aan mijn kind. Klinkt misschien niet heel duidelijk, maar ik licht dit graag verder toe in een persoonlijk bericht.

Naast mijn werk en het doorbrengen van tijd met vrienden en familie houd ik van sport, met name duursport en kan ik goed zwemmen. Ik ben altijd sportief geweest. Daarnaast heb ik een Museumjaarkaart die ik graag laat wapperen. Verder doe ik vrijwilligerswerk en ga ik graag af en toe stappen. Ik heb het voorrecht gehad zowel voor mijn studie als voor vakanties veel te reizen, ik heb een brede blik op de wereld en wil het reizen ook graag blijven doen. Als ik daarbij mijn karakter omschrijf dan ben ik een doorzetter en nuchter, maar even goed een gevoelsmens. Het geloof speelt geen rol in mij leven, ik heb wel interesse in het humanisme.

Ik sta open voor verschillende vormen van co-ouderschap, alles in goed overleg en waarbij het belang van ons kind voorop staat. Voor mij en voor ons kindje denk ik dat het leuk is om samen verjaardagen, feestdagen en vakanties te kunnen vieren. Wat betreft het eerste contact vind ik het belangrijk dat er de tijd en gelegenheid is om op de korte termijn elkaar intensief te leren kennen, door echt regelmatig af te spreken. Jouw/jullie geaardheid is voor mij irrelevant. Voor mij staat daarbij vast dat ik op de lange termijn in Amsterdam wil blijven wonen, dus het is prettig als je daarover dezelfde ideeën hebt.

Toch best spannend om zo’n advertentie te plaatsen, ondanks dat ik eerder wel contact heb gehad met een leuk stel, maar mocht je je hierin herkennen dan ben ik benieuwd naar je!

Lieve en nuchtere wensmoeder op zoek naar leuke vader in Amsterdam
Naam Annemiek
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Lieve en nuchtere wensmoeder op zoek naar leuke vader in Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven