Lieve donor/donorplus gezocht voor 2 enthousiaste mama’s in spé

Wij (J, 31 en I, 36) voelen het al een tijdje: we zijn klaar voor het moederschap (zover je van tevoren kunt bedenken daar klaar voor te zijn) en dat zouden we dolgraag samen willen gaan doen. En in plaats van te cocoonen en dat er dan na 9 maanden opeens een extra mensje bij is, doen wij de handreiking naar buiten. Misschien wel naar jou?

We zijn enthousiaste stadsmensen met een liefde voor het buitenleven op zoveel mogelijk verschillende manieren (denk aan wandelen, zeilen of kamperen). Maar ook van uitgebreid ontbijten, dansen in de woonkamer en het bezoeken van de Noordermarkt worden wij heel erg blij. Op dit moment moment wonen we in een soort poppenhuis met familie en vrienden om de hoek wat een groot geluk is.

En waar zijn we dan precies naar op zoek? We willen de kinderen zelf opvoeden, maar gaan natuurlijk heel graag in gesprek over hoe jouw rol eruit zal gaan zien.

Gaan we snel verder in gesprek?

Lieve groet J en I.

Lieve donor/donorplus gezocht voor 2 enthousiaste mama’s in spé
Naam J en I
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Lieve donor/donorplus gezocht voor 2 enthousiaste mama’s in spé

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven