Lien zoekt potentiele co-ouder(s)

Op Moederdag schrijf ik dit bericht. Dat is geen toeval, juist vandaag heb ik er weer veel over gepraat, gevoeld en nagedacht. Ik zal mezelf voorstellen, ik ben een vrouw van 34 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik kom oorspronkelijk uit Zeeland. Ik val voornamelijk op vrouwen en ben momenteel vrijgezel. Ik heb een kinderwens die – naarmate er meer kinderen in mijn omgeving verschijnen bij vrienden – steeds sterker wordt. Mijn wens is om één of meerdere kinderen op te voeden in een co-ouderschapconstructie. Mijn voorkeur gaat uit naar een homo of biseksuele man of een stel. Ook omdat ik de waarde zie van een regenbooggezin, ik vind het belangrijk dat onze kind(eren) opgroeien in een gezin waarbij iedereen mag zijn wie hij/zij/hen is. Lang leve de diversiteit!

Momenteel woon ik in Utrecht centrum, in een woongroep en werk als trainer en adviseur, voornamelijk in de duurzame sector. Dit vind ik belangrijk in de opvoeding, ik wil dat duurzaamheid en natuur een belangrijke rol gaan spelen. Ik hou van wielrennen, en in het bos of de bergen zijn. Het liefst ben ik de hele dag in de natuur. Ik hou niet van Netflix’en en ben actief. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als energiek, enthousiast, creatief en intuïtief. Ik hou van warme, open en eerlijke mensen. En humor. Dit zie ik ook voor me in een co-ouderschapconstructie, dat je eigenlijk alles open en eerlijk kunt bespreken met elkaar. Zodat je met elkaar om kunt gaan op liefdevolle wijze en het kindje (of misschien meerdere) opgroeien in een warm vrolijk nest, ook al is dit verdeeld over twee huizen.

Momenteel ben ik aan het oriënteren. Ik zie het co-ouderschap tot realisatie komen in 1 á 2 jaar. Ik wil ruim de tijd nemen om jou/jullie te leren kennen 🙂 Gevoel is leidend en dat moet ook groeien, net als vertrouwen. Klinkt dit interessant? Dan hoor ik graag van jou/jullie om eens een wandeling te maken, een koffie of glas wijn te drinken.

Dank je wel voor een reactie alvast, ik kijk ernaar uit!

Lien zoekt potentiele co-ouder(s)
Naam Lien
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Lien zoekt potentiele co-ouder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven